MySkills

Aktuelt

Hvordan ble MySkills til?

La oss ta deg tilbake til en kald regntung dag i Mars 2019, i en hotellresepsjon på ett lite hotell i Vestfold.

To jenter som ønsket noe mer ut av livet og hverdagen, og med ett felles ønske om å utrette noe for samfunnet.
Etter en tøff periode jobbmessig, en hard oppstartsfase for bedriften, oppsigelser, svake økonomiske resultater for arbeidsgiver og omstrukturering i bedriften som gjorde at gresset føltes grønnere på den andre siden. Det var da ideen om MySkills så smått startet å blomstre.

Hva hvis man kunne gjøre noe for de som ønsket å bidra, men ikke kunne bidra på fulltid? De som satt inne med masse kunnskaper som arbeidsmarkedet kanskje ikke så på som en ressurs? Eller hva med de som hadde ett ønske om å hjelpe andre for å gi noe tilbake? Vi VET at det finnes utrolig mange skills der ute, enten det er studenter som kan være hjelpelærere for noen som trenger det, hus som må males, hunder som må luftes eller noen som trenger en klovn til ett bursdagsselskap kanskje?

Vi startet med tanken «vi bare lager en nettside, så er vi oppe å gå» Men, så enkelt er det selvfølgelig ikke! Vi tok kontakt med Start i Vestfold som hjalp oss masse med innspill og gode ideer til å videre utvikle konseptet vårt. Da vi fikk satt ord på hva vi tenkte, og hva vi ønsket å være og hvilken vei vi ønsker å gå har det vært både opp og nedturer. Veien har vært lang, svingene krappe og motbakkene tunge, men vet dere hva? Vi har f**n meg klart det! Medio februar 2020 var siden lansert, vi er live!

Tanken er enkel, registrer din skill og de som trenger akkurat deg kan ta direkte kontakt via www.myskills.no. Vi er kun en formidlingstjeneste, alle avtaler lages mellom den som innehar skillsen, og den som trenger det. På profilen din finnes det en kontakt knapp, når noen som ønsker din skill og bruker denne vil du få en mail på din registrerte e-postadresse, og resten er opp til dere.

P.S: Vi godtar ikke svart arbeid, alle er ansvarlige for å melde inn sin inntekt til skatteetaten.

Neste innlegg

Hva er MySkills?